Time will heal you.

  2012-07-31 / 16:08:00 / My / 0 KOMMENTARER
 
"Tid kommer att läka dina sår". Ja, och min snövita hund är grön. 

Förlåt..

  2012-07-31 / 11:23:00 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Men idag blir det knappt ingen bloggning, jag jobbar hela dagen och ska vidare med en gång efter jobbet (förmodligen). Men jag har några tidsinställda, så kika in ändå vettja. Puss. 

kiss

  2012-07-30 / 20:05:55 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Yes indeed

  2012-07-30 / 15:02:23 / My / 0 KOMMENTARER
 
Men det kan också gör så mycket gott. Även om min blogg består mest av deppiga citat från min dagbok eller en massa bilder som visar något mörkt så vill jag att ni ska veta att jag inte bara är så dark and twisted. Eller jo, visserligen, det är jag kanske. Men det är bara en del av mig. Den andra delen uppskattar livet och jag vet vad jag vill. Jag har inga direkta planer inför framtiden, men jag vet ändå vad mitt liv går ut på. Saken är den att jag älskar att vara ensam på mitt rum med låst dörr. Hög musik, eller kanske en skräckfilm ( jag gillade inte det innan, men konstigt nog är jag inte lika rädd längre. Jag sitter och kollar själv. ) eller en sorglig kärleksfilm. Jag gillar inte komedier sådär värst mycket. Men nu tappade jag tråden. Det jag menade var att jag uppskattar mina kvällar då jag är ensam. Missförstå inte, jag uppskattar min familj och mina vänner minst lika mycket. Jag vill bara säga att förutom den där delen som verkligen hatar livet och allt som rör sig i mitt huvud så kan en annan part av mig träda fram och visa uppskattning och glädje så det skriker om det. 
 
Den kanske inte visas så mycket på bloggen, men det kommer fram då och då. Som nu till exempel. 
 

Yours truly. My.

  2012-07-29 / 22:43:36 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
 
Ja, nästa vecka blev inte riktigt som planerad. Jag skulle egentligen till en vän imorgon som jag såg fram emot, men det blev krångel och nu funkar det inte längre. Så imorgon ska jag sova. Hela dagen. Tisdag blir det jobb och sen ska vi ha en liten grill/familje-kväll. Onsdag ska jag upp tidigt för att åka till göteborg och träffa några tjejer jag inte sett sen förra sommaren. Becca följer med hem och ska sova här. ( NOTE: vi måste lägga oss tidigt. MÅSTE ). Torsdag, upp tidigt. Jobb. Efter jobbet, Borås där jag lovat Becca att trängas med en massa tjejer för att få se Brolle irl. Fredag. Sova hela jävla dagen.
 
Låter ju som värsta roliga schemat egentligen, och det skulle det kunna vara. Förutom att jag oroar mig för sömnen. Haha. Nu måste jag lägga mig tidigt och jag har liksom inte riktigt lyckats vända på dygnen än.

Kan bli intressant detta. Så, jag ska börja lite smått att ändra på mina sömnvanor. Jag menar, jag börjar ju snart skolan ( oh, hemska tanke ) så det kanske är dags snart. 

Godnatt bloggen. Jag skriver imorgon efter jag sovit som fan. 

99 things

  2012-07-29 / 22:08:09 / 99 saker jag ska göra innan jag dör / 0 KOMMENTARER
14# finna den stil jag vill ha. Både på utseendet och hur jag för mig, pratar och ja...hur jag är helt enkelt

Fuck you world!

  2012-07-29 / 20:09:54 / My / 1 KOMMENTARER
 
Detta fingret är till alla de som gör mig så fruktansvärt besviken, arg, ledsen och så stum. Fuckyoufuckyoufuckyoufuckyou just fucking fuck you!

Fan ta allt

  2012-07-29 / 19:39:05 / Allt annat / 0 KOMMENTARER

Fyfan vad jag är arg, ledsen och så jävla... ja, förbannad! Åh, jag skriker inombords. Fyfan.

MJ

  2012-07-29 / 15:35:02 / / 0 KOMMENTARER
 
Hahaha, kollade på gamla bilder och hittade denna från när jag var med min bästa vän i London. Se så lite och...ful jag är. Haha. Men jisses vilket ögonblick det var. Mina knän skakade på allvar. Det kändes som om jag träffade den riktiga Michael. Ögonen var så verkliga, allt var så perfekt. Min man. Har aldrig känt en sådan ren lycka som när jag såg denna vaxdocka på madame.T. Hela jag pirrade. Tårar formades i mina ögon. Vill tillbaka. Nu tack. 

goooooooood morning

  2012-07-29 / 12:08:24 / Allt annat / 1 KOMMENTARER
Strandad.

Jaha, godmorgon världen. Detta kommer bli en förjävlig dag märkte jag redan när jag kom upp ur sängen imorse. Finns ingen mjölk till mina flingor, det är varmt om fan och jag behöver fortfarande duscha. Moderkakan (mamma) är förjävla arg med. Så ja, godmorgon. 

99 things

  2012-07-28 / 21:39:10 / 99 saker jag ska göra innan jag dör / 0 KOMMENTARER
#13 skriva ner mitt liv på papper. Eller dator. Whatever.

Anteckna.

  2012-07-28 / 21:26:24 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Strömmen kommer och går. Mitt rum har en tempratur på 32 grader och jag är hungrig. 

I will make you hurt

  2012-07-28 / 17:52:50 / My / 0 KOMMENTARER
Egentligen en fucked up bild på mig. När man tänker efter. Kolla mitt ena öga. Det gör alltid något konstigt. Eller så är det bara mindre än det andra. när jag tänker efter så är det nog så. Okej, så till råga på allt så är mitt öga fult med. Geez, give me a rest. 
 
Och don't judge. Jag vet hur allt med bilden egentligen är fel. Jag är i tydligt behov av en dusch eftersom det är ca 40 jävla grader i mitt rum och såret ( kan faktiskt lova att det är ett sår, försök sova bredvid en skrikande, protesterande 1 åring så får vi se om ni kommer oskadda därifrån ) som är på hakan kunde jag ju försökt redigera bort för er skull. Men jag orkar inte. Orkar ingenting. 
 
 

Made a good run

  2012-07-28 / 17:25:08 / My / 0 KOMMENTARER
En avslappnad och helt spontan bild på mig när jag läser. Vilken slump att kameran stod framför mig och bara...tog kort, huh? 
 

Läser Johnny Cash's självbiografi som jag fick låna av Hanna. Läste nyss ut den svenska versionen så nu vill jag läsa hans egna ord, alltså på orginalspråket. Det är så mycket bättre och med så mycket mer inlevelse. Så ja, där sitter jag. I min säng, läser och lyssnar på hans låtar. Kan inte få nog. De är för bra för denna världen. Usch.

The more it will rain, the more i will grow

  2012-07-28 / 16:32:15 / My / 0 KOMMENTARER

från filmen lol. Brukar inte gilla filmer som är... ah som alla andra. Men denna var bra! Se den. Jag gillar henne. Och honom. Se den. 
 

Fick ett sms idag. Jag gillade det inte. Jag blev arg, skickade iväg ett annat sms som jag inte gillade heller. Dumt gjort för sen öste det in andra meddelanden som jag verkligen inte tyckte om. Jag tog bort alla och försökte glömma det. Men icke. Det är fast där inne. Alla ord går som en mantra och jag vet inte vad jag ska göra. Vill få bort det. Det värsta var att de kom då jag hade så kul innan idag. Jag var på Leos Lekland med mina syskonbarn och klättrade, cyklade, åkte kanor, hoppade på studsmattor, ja allt ni kan tänka er. Det var verkligen kul och sen kom dessa. Well, fuck you then säger jag!

Men tankarna skriker åt mig att inte släppa det: Ge igen. Men jag är inte den människan som vill ge igen. Jag vill bara få bort allt. Men fan, jag vet inte hur jag ska få tyst på det. 
 
Till råga på allt är det så jävla varmt att jag smälter. Sitter ändå i sängen med kuddar över benen. Plågar mig själv. 

Actually....

  2012-07-28 / 12:30:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER
 
... hon är rätt snygg. 
 

g'night

  2012-07-27 / 23:09:00 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Jag.behöver.sömn. 
 
Skriver mer imorgon kväll, så ah. Kika in då. 
 
 

fml

  2012-07-27 / 22:59:45 / My / 0 KOMMENTARER



Jag vet att detta är en deppig blogg. Och jag vet att jag verkar helt självmordsbenägen. Men nej, det är jag inte. Och ja, detta är en deppig blogg för att en deppig människa driver den. Deal with it. Inte för att någon har klagat. Men still. 

För att göra stämningen ännu mer dramatisk. Jag är så...arg. Det händer saker när jag minst anar det, då träffar jag fel person eller säger fel saker till en annan. Eller så går bara allt åt helvete. FUCK. 

holy mother of...

  2012-07-27 / 22:55:42 / Bilder / 0 KOMMENTARER
 
...gud vad fin hela hon är. Hela...allt.

jag hatar allt

  2012-07-27 / 22:53:45 / My / 0 KOMMENTARER
 
Jag hatar egentligen allt känns det som. 
Ibland kan jag bara sitta i mitt rum och inse att jag stör mig på minsta lilla. Det är oftast efter mina "down" perioder som jag tänker såhär. Jag drömmer, fantiserar om något större än det här. Något större än vindruvor och
skräckfilmer ensam på en fredagskväll eller Leos Lekland på en Lördag.
 
Jag gillar vindruvor. Jag älskar Leos Lekland, men jag vill ändå ha något mer. Något som ger mig något som jag behöver. Jag behöver och vill ha något nytt i mitt liv. Känns som om jag sjunker och inte kan göra något. Ingen kan göra något. Egentligen.
 
Fyfan vad jag hatar världen. 
 

not true

  2012-07-27 / 15:36:12 / My / 0 KOMMENTARER
 
wiihoo!

förutom att ha haft hand om två småkillar tills nu, men ändå. 

So tell mee why...

  2012-07-26 / 22:18:40 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
...won't this shit stop! Vet inte vad blogg.se har emot mig idag, men det bara krånglar och krånglar så nu ger jag upp för dagen. Kommer åter imorgon då jag lugnat ner mig lite. Gaaaaaah!

So tell mee why...

  2012-07-26 / 22:18:29 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
...won't this shit stop! Vet inte vad blogg.se har emot mig idag, men det bara krånglar och krånglar så nu ger jag upp för dagen. Kommer åter imorgon då jag lugnat ner mig lite. Gaaaaaah!

young and free

  2012-07-26 / 22:02:34 / My / 0 KOMMENTARER
 
Precis så vill jag att folk ska se mig. Låter kanske konstigt, men jag vill vara den: Unga, dumma och naiva i familjen. Hon som drömmer stort, gör spontana, galna saker och är en crazy motherfucker. 

Det är inte så att jag vill springa runt och festa varje chans jag får, det livet har jag valt bort. Men, jag vill göra det lilla extra. Något som folk kommer att komma ihåg mig för.
 
Lite svårt i denna lilla hålan iofs. 

torsdag

  2012-07-26 / 17:21:18 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
 
Här får ni en fin bild såhär på torsdagskvällen. Ni kan också få en lite långsökt förklaring: 

Flickan är jag ( what?! ) och jag ser ljuset snart. Nästa vecka är min sista med mitt "jobbiga" "jobb".
Jag ser ljuset. Yes indeed. Kan ju egentligen inte påstå att passa barn är så värst jobbigt. Det som jag ogillar är de onödiga tidiga morgonarna och när de inte riktigt vill sova utan skrika en i örat istället. De söta små liven.

Anyhow, dagarna framöver blir superbra kan jag säga. Imorgon kommer killarna igen så det blir "jobb". Lördag har jag planerat in en mysig filmkväll med mina favorittjejer. Vi har länge snackat om den så nu... 

Måndag ska jag till Varberg hem till en fin vän som jag inte träffat på äckligt länge, så det blir dåligt med uppdatering då och tisdag, men några tidsinställda kan jag nog fixa. Onsdag - Sova, sova, och ja, sova som fan. Tors-fredag, mina sista jobbdagar, then i'm free! Pust. 

När man ser sitt "schema" svart på vitt inser man hur lite tid jag kommer ha överhuvudtaget för mig själv. oew fuck. 

99 things

  2012-07-26 / 16:51:46 / 99 saker jag ska göra innan jag dör / 0 KOMMENTARER
12# kyssas under vatten

Right...

  2012-07-26 / 16:48:38 / My / 0 KOMMENTARER
 
Under all denna tid har jag försökt sätta ord på det. Vad jag känner när jag är så bedrövad över att ha en tanke som jag inte kan få ur mig. Att man känner sig så stum och hjälplös. Med två meningar förklarar denna gif det så otroligt bra och sååå rätt. 

It fills me up like a silent scream.

99 things...

  2012-07-25 / 23:27:15 / 99 saker jag ska göra innan jag dör / 0 KOMMENTARER
 
Ny kategori: Här ska jag skriva 99 saker som jag önskar att göra innan jag dör. Mina drömmar, tankar och ja...önskningar... so... enjoy. Försöker göra den så realistisk som möjligt!
 
 
1# Bo i London ( au pair har jag planerat in efter gymnasiet. Tur nog har jag en stöttande mamma )
 
2# Skaffa en jäkla massa tatueringar ( har två nu, så är på "god" väg )
 
3# Lära mig dansen från finaldansen i Dirty Dancing
 
4# Bo med någon av mina bästa vänner 
 
5# Kyssa en främling
 
6# Skriva en anteckning, fästa den på en ballong och låta den segla iväg sen. 
 
7# Sova på en strand med bara sovsäck. Under stjärnorna. Wihoo!
 
8# Rädda en hund eller katt från ett djurcenter
 
9# Skinny dipping!
 
10# Skicka iväg en (ett?) flaskpost
 
11# Se norrskenet
 
 
fortsättning följer. dadadaaaaam. 

Vem vet?

  2012-07-25 / 20:45:38 / My / 0 KOMMENTARER
 
 

What if...

  2012-07-25 / 20:14:21 / My / 0 KOMMENTARER

 
Tänk om...seriöst. Tänk om du kunde försvinna när du ville. För en dag. För en timma eller så. Bara försvinna till ja...vart man vill egentligen. Vart skulle man gå? Till ett tyst ställe, mörkt, där man kan ha tid att tänka på allt, försöka lösa allting genom några tankar eller skulle man åka till ett ljust, härligt ställe där man istället kan släppa allting och glömma alla problem?
 
Som den dystra människan jag är skulle jag nog välja alternativ ett. Om jag kunde försvinna när jag ville skulle jag förmodligen lämna denna mörka värld för att försvinna till ett ännu mörkare ställe. Om allt bara kunde vara tyst. Om alla bara kunde sluta prata. Då kanske jag kunde förstå allting. Samla alla tankar till en enda stor fråga som jag senare kan svara. 
 
Jag vill aldrig glömma min smärta, jag vill bara kunna kontrollera den. Det skulle varit...super. 

Love

  2012-07-25 / 19:58:51 / My / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Riktigt kärlek. Det är det bästa som finns. 
 
Jag snackar inte bara om kärlek mellan två personer som är kära-kära. Utan det kan vara mellan två personer som delar ett speciellt band med varandra. Kärlek inom vänskapen är otrolig. Samma inom familjen. Den är så stark, så äkta och så jävla skön! Tack vare denna kärlek klarar jag mig. Då fixar man allt. 

jobbjobbjobb.

  2012-07-25 / 19:50:16 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Superdålig uppdatering, men nu så. I'm back!
Har haft två grymt upptagna dagar då jag varit hos syrran där jag har hjälpt till lite. Hade inte förväntat mig att få betalt men lite cash blev det iallafall, vilket jag är otroligt tacksam över för jag är...pank. Anyhow, "jobbet" var att köra hö. Mm, hur intressant och simpelt det än låter så är det sjukt jobbigt! De räknade till att det var ca 1700 höbalar i år och eftersom min syster stod på vagnen och kastade alla höbalar till mig som jag sedan la på bandet för att skjutsa upp dom till de andra uppe på loftet, så bar jag alla (!!!). De väger mellan 12-15kg. Såååå... ah. Det blev en del. 
 
Men samtidigt, det är grymt kul! Att vara allergisk mot pollen och arbeta med detta är väl inget jag rekomenderar, men still, najs!  Imorgon blir det mer "jobb" för mig, för då kommer två små killar hit igen och jag ska vara barnvakt.
Wiiihoo! Moneymoneymoney!  

Sometimes

  2012-07-25 / 11:00:00 / My / 0 KOMMENTARER
Ibland, men bara ibland så tänker jag på det. Det som är förbjudet att tänka på. Det som ingen vill prata om.
Jag vill inte tänka på det men jag kan inte låta bli. Det gör ont men samtidigt, det känns tryggt. Det är ju något vi alla delar, right? Något som ingen kommer undan.

Vad händer när man dör, och vem kommer bry sig egentligen?

Beauty in the world

  2012-07-25 / 03:07:00 / My / 0 KOMMENTARER
 
Tänk att se hur såhär. Hon är fin. Så fin och...ah, smal.

jag säger absolut inte att jag är tjock. Men inte smal heller. Grejen är att jag tycker verkligen att alla människor är så fina oavsett storlek och det säger jag inte bara. Jag kan verkligen beundra människor som accepterar hur de ser ut. Stora som små. Jag beundrar människor som faktiskt vågar att visa sitt sanna jag. Det är vackert.

Tonight

  2012-07-24 / 23:01:41 / My / 0 KOMMENTARER
 
Varit en lång dag idag, har varit hos syrran, ska sova där inatt, och hjälpt till lite. Ska sova nu, för det behöver jag verkligen. Det blir en relativt tidig dag imorgon med, sååååå. I'm out!


Just nu...vill jag leva.

  2012-07-24 / 21:36:25 / My / 0 KOMMENTARER
Nu. Just nu. jag gråter alltid vi denna tiden.
Nu. Just nu. Det gör ont.

Dream away

  2012-07-24 / 21:21:52 / My / 0 KOMMENTARER
 
Jag älskar att drömma. Bara låta mig själv försvinna in i min värld. Min egna, speciella, trygga och säkra värld. Åh vad jag gillar den. Jag känner mig så som "My" då. Det är så jag vill vara, då är jag mig själv. Jag skrattar och det är äkta, jag ler och verkligen menar det. Jag är så otroligt glad och det pirrar i hela min kropp när jag "drömmer". När jag vaknar upp igen blir jag alltid besviken på mig själv. Det är då jag mår som sämst. Då inser jag hur allt ser ut igen. Så olikt från det liv jag önskar.

Men så är det väl för alla. Eller?

Weird

  2012-07-24 / 21:01:05 / My / 0 KOMMENTARER
 
Konstigt. Det finns 9 miljoner människor i Sverige. Flera billioner i världen. Men den enda som egentligen bryr sig om dig är du själv. Konstigt.

försvinna

  2012-07-24 / 20:57:11 / My / 0 KOMMENTARER
 
jag vill bara skrika. Så jävla högt. Bara...försvinna.

Noooo bilder. Fuck.

  2012-07-24 / 20:55:20 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Det är något konstigt med min kamera och syrrans dator, såååå, det blir inga bilder nu. Fuckfuckfuck. Ni får imorgon istället. hatar det!

Fuck this fucking shit. Fuck.

  2012-07-23 / 22:11:05 / My / 1 KOMMENTARER
 
Jag hatar att behöva säga det: Nej, men jag mår bra. Eller: Nej, det är ingenting. 
Jag hatar att ljuga. Vill inte behöva ljuga heller. För en gångs skull skulle jag bara vilja skrika högt: Nej! Jag mår fan inte bra! Dra åt helvete hela jävla världen. Ni som dömer mig, dra åt helvete. Ni som bara låtsas bry er men istället tar användning av det, dra åt helvete. Bara dra så jävla långt åt helvete som ni bara kommer. Snälla bara... fan.
 

Jag har inga kärleksproblem, inga vänner som sviker. Jag har tur egentligen. Men det finns en person i mitt liv som verkligen borde vilja bry sig, men istället bara vänder ryggen till. Alltid. Han kan dra åt helvete. 

Mindfucked

  2012-07-23 / 20:34:10 / My / 0 KOMMENTARER
 
Mitt huvud just nu

.

  2012-07-23 / 15:15:41 / My / 0 KOMMENTARER

Tro inte på allt som du säger till dig själv sent på nätterna. Det är då du är din egna värsta fiende.

Down

  2012-07-23 / 14:17:58 / My / 1 KOMMENTARER
Dagen är precis som alla andra dagar, för er som bryr er. Mörk, fast solen skiner. Ledsam, fast de flesta är glada. 
 
I'm going down. 

Now

  2012-07-23 / 13:47:52 / My / 0 KOMMENTARER
Håll andan.

sometimes...

  2012-07-22 / 23:23:48 / My / 0 KOMMENTARER
 
Ta ett djupt andetag. Vinden i håret. Runt omkring finns människor. I mitten av allt finns du. Eller nej, du finns egentligen inte. Världen runt om dig är inte din värld. Det är inte din tid, det är inte ditt liv. Något är fel och därför finns du inte. 
 
Ta ett djupt andetag. Vinden i håret. Runt omkring finns ingenting. I mitten av allt finns du. Eller nej, just det. Du finns ju fortfarande inte. Du vill komma härifrån. Det är din största önskan, att kunna lämna detta stället och leva där du är menad att leva. Med de människor som du är menad att leva med. Att du finns här just nu är ett misstag. Eller kanske bara ett stopp på vägen? Hur som helst hoppas du på att allt går fort så att du inte beöhver lida mer.
 
Ta ett djupt andetag. Vinden i håret. Du finns egentligen inte. 
 

Usch. Så känner jag. Det är sådan jag är. 
Godnatt.

Gone

  2012-07-22 / 23:09:47 / My / 0 KOMMENTARER
I don't belong here.

Kiss

  2012-07-22 / 17:27:59 / My / 0 KOMMENTARER
 
 

Just like that

  2012-07-22 / 16:47:19 / My / 0 KOMMENTARER
 
BAM!

Cocaine blues

  2012-07-22 / 15:30:19 / Musik / 0 KOMMENTARER
 
Herregud. Missbrukar denna låten något så fruktansvärt.

Ego

  2012-07-22 / 15:00:47 / My / 0 KOMMENTARER

 
Har en skön, ensam dag idag. Kan behövas. Ja, jag behöver det. Har låst in mig i mitt rum, musiken är häg och spelar Johnny Cash. Idag behöver jag inte något annat än musik, ensamhet och mig själv.
 
Kanske lite depprat med mig deppkompis. Men det får vi ta senare.

coolest ever

  2012-07-22 / 14:55:12 / Allt annat / 1 KOMMENTARER
 
Seriöst. Fråga: Har inte jag världens coolaste, snyggaste och häftigaste bästa vän?
Svar: Jo.

Yesterday, oh, so yesterday

  2012-07-22 / 12:20:41 / My / 0 KOMMENTARER

 
Gårdagen var inte den bästa. I 6 timmar hade jag ett rent helvete enligt mig själv. I andras ögon skulle jag nog ha det rätt så chill, det var tårta, kakor, läsk, pratstunder t.o.m lite skratt osv osv. Men det var inte bra. Inget var bra. 

Så när jag kom hem var jag förbannad och satte på hög musik, The runaways är alltid perfekt när man är arg och behöver få ut sin ilska. Joan Jett's röst gör att man automatiskt inte bryr sig. Igår blev mina kläder mina offer. Av någon anledning fick jag för mig att "göra om" vissa av dom, så jag tog fram saxen, satte mig på golvet inne i gaderoben och började klippa, slita och dra. Resultatet blev i stort sett att nästan alla kläder jag satte tänderna i blev slängda. 
 
Jag behöver en paus. 

Utøya

  2012-07-22 / 12:11:21 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Tänker på alla människor som led genom den hemska tiden förra året vid denna tiden. Mina tankar går till er och era nära idag. Vila i frid ni som fick era liv tagna ifrån er vid Utøya.

Sweet

  2012-07-21 / 23:11:25 / My / 0 KOMMENTARER
Hela min kväll är gjord! Min mamma kom upp med ett vykort till mig idag. Brukar inte vara den som får post direkt. Men, jag fick iallafall ett handgjort, väldigt fint vykort från en av tjejerna jag undervisade i dans för ca ett år sedan. Hon ville att jag skulle starta den igen. Så fint gjort tycker jag. Jag log i 10 minuter efter jag fått det. 

Barn är söta ibland iallafall! 

that's why!

  2012-07-21 / 22:23:04 / My / 0 KOMMENTARER
 

motherfucker

  2012-07-21 / 21:27:58 / Bilder / 0 KOMMENTARER
såhär känner jag just nu.

Go hard or go home

  2012-07-21 / 20:26:31 / My / 0 KOMMENTARER
Åh, vilken lång dag! Sitter och lyssnar på Joan Jett för att "vara ner". Huvudet behöver vila. Min hjärna vill sova. Ha det tyst. 

You could have it all

  2012-07-20 / 20:51:14 / My / 0 KOMMENTARER
 
Citat från min gamla dagbok:
Hatar men älskar den där pirrande känslan jag får när jag ännu en gång är på väg ner i mitt missbruk. Mitt beroende  är kanske mer ofarligt om man ser till kroppens hälsa, men definitivt inte psykets.

Jackson

  2012-07-20 / 17:43:58 / Musik / 0 KOMMENTARER
 
Johnny Cash och June Carter. Det perfekta paret. Att det kan finnas människor som passar så bra ihop. Se hur de kollar på varandra. Åh. Depp. 

Babysitter

  2012-07-20 / 17:37:04 / Allt annat / 1 KOMMENTARER

Såhär såg det ut idag när en av pojkarna skulle sova. Eftersom klockan var 9 på morgonen beslutade jag mig för att det skulle bli en gemensam tupplur, så vi sov i ungefär en timma, give or take. Den andra killen satt ute tillsammans med mamma och tittade på trolltyg i tomteskogen. En så söt film. 

Även om det blir grymt jobbigt ibland att ha en ettåring och en treåring från halv 8 på morgonen till tre,fyra eller fem på eftermiddagen är det så mysigt emellanåt. Oftas är de så snälla och så fina så det är inga problem alls.
 
Som en liten bonus denna fredag kom Rebecca och hälsade på. Det var alltså fullt hus här hemma och sen när alla åkte ungefär samtidigt blev det så tyst. Lite för tyst. Läskigt tyst. Haha. 

Utflykt

  2012-07-19 / 22:28:25 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Snodde bilden från den blonda snyggingen här, min egna Hanna. 
 
Idag var vi i Vänersborg, vilket var mysigt. Tåget dit satt vi tysta den mesta tiden. Grejen är att vi båda kan vara tysta utan att det blir stelt. Vi båda hade med oss papper och penna och skrev av oss. Sen läste vi. Sen skrev vi lite mer. Givande och väldigt kul också. Väl framme letade vi upp närmaste hemköp, fick med oss lite gott, hittade en park där vi satte oss på gräset och hade en riktigt rolig stund då Hanna vinkade åt några främlingar, sen skrattade vi, pratade, skrattade och tittade på människor, bilar och sen skrattade vi. En lyckad dag iallafall. Älskar den känslan då man vet att ingen känner en. Att vi var tre timmar hemifrån var oväntat skönt. Kommer jag helt klart göra igen! 
 
Nu blir detta sista inlägget för idag. Ska lyssna lite på Johnny innan jag somnar. Imorgon ska jag vara barnvakt och Beccis kommer för att hälsa på. Måste sova. 
 

I am darkness

  2012-07-19 / 22:16:27 / My / 0 KOMMENTARER
I hurt myself today
To see if I still feel

Jag är en sånn där äkta dagdrömmare. Älskar att hitta på alternativa liv till mig själv. Även om jag vet att jag aldrig kommer få dom. Jag kommer aldrig få mitt drömliv. Det gör mig otroligt ledsen när jag väl vaknar upp från min dröm. Jag kan också försvinna varsom helst. Under lektioner, på bussen, hemma hos vänner, när jag står i duschen, på resturanger, men det är en tid på dygnet då jag verkligen försvinner och det är när jag ska sova. När det är kolsvart i rummet och helt tyst. Bara mina egna andetag och ibland min fula hunds stön då han förmodligen jagar en katt i sitt egna huvud. Men iallafall. Det är då, på natten som jag trivs bäst. Det är då det känns som om mina drömmar kan bli sanna och när jag blundar och fantiserar mig bort önskar jag att när jag väl somnar, fortsätter min dröm under natten. 
 
I mina drömmar är jag äldre än vad jag är nu. Oftast inte mycket, men några år iallafall. Jag ser ut som jag vill se ut. Jag har det beteendet som jag alltid önskat att jag hade. Jag bor inte här. Jag lever där ingen vet vem jag är, där ingen har hört mitt namn innan. En ny start med andra ord. För här jag bor nu, här får man aldrig en ny chans. Så fort man lärde sig gå och prata fick man en stämpel i pannan. "Det är såhär du är och alltid kommer vara, och det är så det ska vara. Vi gillar inte förändring här. Om du ändrar dig så är du udda".
 

Gone

  2012-07-19 / 21:21:26 / My / 0 KOMMENTARER
Vet egentligen inte vad jag ska skriva här i denna bloggen. Som jag skrev i en av mina gamla dagböcker: I mitt huvud är mitt liv en film. Detta är mina reflektioner och mitt manus. 
 
 

Here we go again

  2012-07-19 / 09:40:18 / My / 0 KOMMENTARER
Sådär. Nu sitter jag ännu en gång och äter en stadig frukost för att kunna hålla mig så länge som det bara går utan mat idag. För det första har jag ont om pengar. För det andra så ska jag och Hannis åka tåg igen, så det kan bli svårt att hitta ställe som säljer respektalbel mat. 

Men snart iallafall, snart åker vi igen! Skriver ikväll då. 
 
bye fellas

Stewie

  2012-07-18 / 23:04:31 / My / 0 KOMMENTARER
Family guy is the shiet. Blir alltid på lite bättre humör när man hör Stewies sköna stämma. Han är bäst. Min humor precis.

Resa

  2012-07-18 / 22:54:31 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Blir en liten spontan resa imorgon, så det blir lika dålig uppdatering som nu. Om inte värre. Anyhow! Hoppas ni. står ut.

Money, money, money

  2012-07-18 / 22:51:21 / My / 0 KOMMENTARER
Har sämst ekonomi. Seriöst. Två av mina byxor har gått sönder och resten har tyvärr tappat sin passfrom så jag måste köpa nya. Med vilka pengar dock? Fuck my fucking life.

Designen

  2012-07-17 / 23:36:59 / My / 0 KOMMENTARER
Åååh, orkar inte! Det vill inte bli som jag vill ha det, så nu skiter jag i den.

Ska sova och... gråta eller något.

Gaaaah!

  2012-07-17 / 18:51:53 / My / 0 KOMMENTARER
ohmygash! bry er inte om designen. jag håller på bara.
 

But you scream inside

  2012-07-17 / 17:35:36 / My / 0 KOMMENTARER
 
Det är meningen att denna blogg ska vara öppen, ärlig och ja, det, så jag kommer att skriva. Skriva av mig lite. Det är ju trots allt min blogg, right?
 
Jag kommer inte säga så mycket egentligen, jag är bara så ledsen, arg och förvirrad för ingenting. Är på en dålig plats i livet just nu, men kan inte lista ut för mitt liv varför. Ingenting har hänt i mitt liv som har kunnat orsaka detta igen. Det bara kom. Bra är det kanske. Då har jag något att fokusera på. 
 
Borde sova eller något. 

The sun will show...

  2012-07-17 / 17:19:38 / My / 0 KOMMENTARER
 
Lång, lååång dag. Har "jobbat" hela dagen. Eftersom jag misslyckades med sommarjobb så är jag istället barnvakt 2-3 dagar i veckan åt min systers barn, i ca 5 veckor. Har klarat av två och en halv nu. Hälften kvar. Även om jag avgudar dessa barn något så löjligt så är det riktigt påfrestande att ha två små killar på 1 & 3 springandes i lägenheten. De är snälla och så, men man får ju inte släppa dom ur siktet 1 sekund. Framförallt inte den lille, han lärde sig nyss och gå. Jippi.
 
Iallafall, jag är nästintill död, så jag ska dränka mig bland täcken och kuddar och kolla sorgliga kärleksfilmer, ensam och förtryckt och vänner-lös som jag är. Det brukar oftast hjälpa liksom. Att se andra ha det jobbigt, haha. Blir mindre ensam då.
 
The notebook here i come

Monday

  2012-07-16 / 21:45:33 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Så trött efter dagen. Ska lägga mig och kolla på Wallander.

G'night!

Bomb med bilder från dagen

  2012-07-16 / 20:53:01 / My / 2 KOMMENTARER
Dagen har varit awesome! Vi åkte vid 8 imorse och kom hem rätt nyss. Känns som vi har varit borta i flera dagar. Iallafall, tågresan upp till Uddevalla tog ca 3 timmar, så vi hade en riktigt lugn och väldigt chill första resa. Väl där uppe letade vi upp första bästa McDonalds, vilket inte var lätt att hitta. Låg långt ifrån centralen och att det var nästintill folkdött så var det inte så lätt att fråga runt heller. Men jag antar att vi drogs mot den starka lukten av fett, för vi hittade den tillslut.
Efter det, ja, åkte vi tåg hela dagen. Vi hoppade av lite varstans, besökte en toalett på varje stopp och hoppade sedan på nästa tåg igen. Sjukt kul var det! Hanna är den perfekta människan att planera saker som dessa med, för hon blir så härligt uppspelt över små saker. Som några sjöar och åkrar hon såg. Hela tiden satt hon och sa: Åh, kolla vad fint. Så fint. Det är så fint, ser så mjukt ut. Så fint.
 
Anyway, här kommer en klassisk bomb med överdrivet mycket bilder. Mer kommer sen kan jag lova! Blev en hel del. 
 
    
En glad Hanna som väntar på att första tåget ska börja rulla. 
Vår nyttiga frukost. 
Uddevalla. Måste vara den staden med minst befolkning i hela Sverige. Mötte en kille, men han frågade bara om vägen. Han bodde inte där heller. 
Så gott med fet mat.
 
Äcklig toa. Där inne trivdes jag och Hanna. 
 
Världens finaste tjej. 
 
Som sagt, mer bilder kommer. Sen. 
 
seeya.

Tågluffa

  2012-07-15 / 18:07:41 / My / 0 KOMMENTARER
 
Imorgon är det måndag vilket innebär att det är den dagen jag och hanna ska tågluffa. Vi ska iofs bara vara bort i en dag, men anyway, det ska bli grymt. 
 
Vi hoppar på bussen till göteborg, åker tåg därifrån mot Uddevalla och sen får vi se vart vi åker efter det. Det blir en heldag med min girl, och även om vi bara ska sitta på en massa random tåg hela dagen känner jag mig riktigt taggad redan nu. Kameran laddas just nu, så förhoppningsvis blir det en massa bilder här sen.
 
Peace out. 

Kalas

  2012-07-15 / 15:23:14 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Jag, Lotta och Lina. Ljuset på bilden är väl sisådär, men lev med det.
 
Var på familjekalas igår, därav dålig uppdatering. Det var kul och väldigt roligt att vi kunde sitta ute för första gången på hela sommaren. Har varit pissväder annars. Jag och mina kära systrar brukar alltid ta kort vid denna tiden på året, för att se hur vi har ändrats, haha. Kan ju säga att ingen av oss har blivit så annorlunda. Det är väl jag som provar på nya frisyrer hela tiden, annars så ser vi likadana ut. 
 
 
 

Born in the wrong era

  2012-07-14 / 14:55:04 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
 
Älskar bilden. Den är så sann. Tror de flesta tänker så faktiskt, men jag tycker verkligen att jag inte passar här. 2000-talet är så inte jag. Jag gillar inte internet, jag gillar inte den morderna musiken, skrillex osv osv, jag gillar inte alla skönhetsideal. Det är mycket jag inte gillar, så listan kan bli riktigt lång. 
 
Om jag skulle fått bestämma skulle jag helt klart levt på...80 talet. Japp. Det är ju inte så att jag är ett jätte fan av puff-axlarna eller alla olika pastellfärger, men det jag dras till är själva stämingen. När jag ser på vissa bilder så ser alla så himla glada och fina ut. Det var en tid för rebeller känns det som. Sen var ju vissa stilar inte helt hemska heller som till exempel skinnjackan, stuprörsbyxor och converse ( jag är en converse tjej ) och det stora lockiga håret. Älskar det. Jag permanentade faktiskt en gång när jag hade lite kortare hår, till små, små lockar och jag trivdes så bra i det. Till det började växa ut och halva håret var rakt och andra halvan var lockigt. Sen var det dyrt och elakt mot håret, så det blev bara en gång. Tyvärr. 
 
Sen gillar jag 50-60 -talet. Tack vare Hanna som också gillar dessa tider. Eller jag gillar mer modet på killarna och bilarna, cafeérna, musiken och kjolarna. Det var fint. 

Bad boys

  2012-07-13 / 23:09:14 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Känns så...konstigt att skriva ner detta. Det är bara några få människor som faktiskt fått höra det från mig. Men here it goes. Min lilla hemliga hemlighet som egentligen inte är så hemlig för den är rätt..ah. Normal antar jag. 
 
Men jag erkänner. Mina crusher består 99.9 procent av bad boys som slåss, rökar, säger fel saker, klär sig i skinnjacka och kängor, har ostyrligt hår är allmänt...mörka? Japp. Jag gillar bad boys. Och vem passar inte inte bäst om Aiden Turner inte får 1:a platsen? Han är snygg ( ja ) han är bad boy ( oh ja ) och han snackar brittiska ( wiihoo) och han är snygg som få ( god yeah)
 
Jisses, nu måste jag sätta på ett avsnitt med honom bara för detta. 

10 things about...My

  2012-07-13 / 22:41:35 / My / 1 KOMMENTARER
Nu drar jag igång på riktigt. Designen kommer att få se ut såhär ett tag tills jag får tummen ur och fixar den (dvs. det kommer ta riktigt lång tid). Tänkte att eftersom jag kommer att försöka uppdatera dagligen om, ja, allt, så kom jag på att ge er lite...info om the real My Magnusson. På bilden har ni henne. Tagen av min underbara vän Becca på liseberg tidigare i somras då jag var där med ett gäng vänner. Underbar dag btw. Sådär ser jag ut på ett ungefär när jag har haft vatten i håret ca 5 gånger under en dag och låtit det självtorka och utan smink i ansiktet. Ingen solbränna där inte. Blekfis. Haha. 
 
 
Anywaaaay. Här kommer 10 spännande sanningar om mig: 
 
* Jag har två tatueringar, texter, en på armen och en lite under nyckelbenet. Planerar i dagsläget en tredje med mina två systrar. 
 
* Huge fan av choklad. Vem är inte? Dricker helst chokladmjölk, äter helst flingor med choklad i och godiset är självklart choklad.
 
* Min störta idol är Michael Jackson. Han är nummer ett. Oavsett hur mycket jag kommer att skriva om Johnny Cash, James Dean, The Beatles och många andra, så är MJ alltid i mina tankar. 24/7. Allt jag gör, gör jag för honom. Kan låta lite creepy, och jag är creepy, men, han får mig att vilja försöka se världen på ett annat sätt och inte vara så negativ till allt. Han fick åka till helvetet och tillbaka men älskade ändå livet. Då klarar jag mig också.
 
* Musiken är mitt liv. Så säger alla, men jag har verkligen ingenting utan det. Känner mig naken utan headset. Jag kan inte spela instrument (GUD nej) och jag kan inte sjunga (GUD NEJ!!), men jag älskar det ändå. Helst när det är riktiga instrument som spelar, ingen dator.
 
* Jag har två underbara vänner som jag älskar så mycket att det nästan är jobbigt. Min älskade solstråle Hanna ( http://willbeweird.webblogg.se/ ) och min andra älskade solstråle Becca. Dessa tjejer är min värld. Jag skulle inte varit här idag utan dessa. True story. 
 
* Älskar sjalar och mössor! 
 
* Var i London i tre veckor med Becca förra sommaren och jag längtar tillbaka varje dag. Hade drömt om att åka dit sen jag var 10, så när jag satte mitt första steg i englands huvudstad trodde jag att jag skulle avlida. Det var helt otroligt. ( Grät när jag såg M.J.s vaxdocka )
 
* Besatt av Dirty Dancing. Best movie ever!
 
* Älskar också musikaler. Har varit på tre sammanlagt, Grease, Romeo och Julia och Dirty Dancing. Helt fucking jävla otroligt var den. Grät genom hela andra akten och jag rös. En av de få stunder jag har haft i mitt liv då jag kände riktig jävla ren lycka utan några komplikationer. Så fantastiskt. När Pascal, han som spelade Johnny, kom ut genom foajen för att hämta Baby, då...ja DÅ! Sen säger han: Nobody puts baby in a corner och alla jublar. Ja, jag skrek istället. Typ: JAAAAA! WOOOHOOO! AAAAAH!
 
* Last one. Jag ska byta skola. Gick på en gymnasieskola förra läsåret, men hatade allt. Hatade läxorna, hatade linjen, hatade den tjej jag var där. Så jag vill ha en ny-ny chans. Hoppas att allt ska bli lite mer "jag" detta året. 
 
Sådärja! Det gick relativit smärtfritt tycker jag! Nu vet ni lite mer om den mysitska My Magnusson. 
 
Peace out. 
 
 

Bloggen

  2012-07-13 / 22:11:13 / My / 0 KOMMENTARER
Om bilden ser konstig ut, så häng med ändå. Den kommer från min mobil och den vill inte riktigt jobba med mig idag, knepigt. Eftersom min mac la av så är jag fast med min gamling som inte vill ta emot mina kamerabilder om den inte får arbeta riktigt långsamt, vilket jag inte gillar. Så, lid med mig. Snälla. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här i bloggen egentligen. Har ingen plan om vad den ska handla om, har inte heller hunnit falla in i något "fack" eller kategori än, så, i dagsläget, har jag bestämt att bara vara så tråkig att berätta allt jag tänker på. Det är min vardag. Det är min framtid. Det är mina drömmar. Mina farhågor. Hur jag vill att min höst ska se ut. Hur jag velat att min sommar skulle sett ut. Hur jag senare vill utvecklas och vad som jag gillar med mig själv. Töntig jag vet. Men jag tror detta kan bli en bra början, så ni får lära känna mig lite. 
 
Peace. 

Me

  2012-07-13 / 21:57:01 / My / 0 KOMMENTARER

Fredag den 13:e

  2012-07-13 / 17:42:39 / Allt annat / 0 KOMMENTARER
Usch, mår inte bra idag. Ont i huvudet, ont i magen, trött som få och allmänt sur. Fredag den 13:e indeed.

Walk the line

  2012-07-13 / 17:40:58 / My / 0 KOMMENTARER

Har ni sett den? Om inte, så kolla! Även om ni inte gillar Johnny Cash så är filmen i sig så otroligt bra. Kan se den om och om..och om igen. 
1. Han som spelar JC, Joaquin Phoenix, är så gorgeous.
2. Gitarr.
3. Johnny. 
4. Historien mellan Johnny och June är perfekt.