skinny

  2012-06-24 / 22:19:08 / My /
Varje år när sommarlovet kommer går jag upp några kilon! Brukar oftast lyckas få bort de mesta när hösten kommer igen men inte förra året. Då gick det inte så bra och jag vill inte att det ska bli så igen. Sååå... jag och min bästa vän, som har samma "problem" har lagt upp en plan. Eftersom vi bor relativt nära varandra ska vi ta morgonpromenader, springturer tillsammans och båda äta nyttigare.
--
Jag ska inte gå ner så mycket i vikt, det är inte det detta handlar om, utan mer att jag ska kunna känna mig bekväm och trivas med mig själv. Därför gör jag detta. 5kg till att börja med, sen är jag nog nöjd. 
--
De flesta tog för givet att jag samtidigt la upp ett godisförbud, men icke! Varje gång jag gör det blir jag lika besviken för att jag bryter det varje gång. Jag blir för frestad. Älskar choklad! Kan inte leva utan choklad. Eller pizza. Eller McDonalds. Eller cola. Så jag har en dag i veckan som är min äta-vad-jag-vill-dag. Resten av veckans dagar är det frukter och nötter som är mitt snacks. Och mycket vatten.
--
I can do thiiis!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious